Helt solgt

Boligindretning – Helt Solgt

Fra ide til virkelighed

IMG_1361

Din bolig bliver hurtigere solgt, når den præsenterer sig fra sin bedste side.

Med min rådgivning får du hurtigt et overblik over, hvad der kan gøres, for at din bolig fremtræder så indbydende og attraktiv som muligt.

Når boligen skal sælges, er det vigtigt at rydde ud, så hjemmet virker mere rummeligt for den nye køber.

Det er altid nemmere, at forstille sig sine egne møbler, når der er plads og lys. Derfor en fordel, at få sit hus stylet, før fotografen kommer, så billederne bliver så salgsbare så mulige.

Rådgivningen omkring boligindretningen skal derfor være overskuelig og let at gå til.
Samtidig skal det være økonomisk realistisk, så den hjælp man har bedt om, faktisk kan blive udført i praksis.

 

Derfor tilbyder jeg 3 forskellige pakkeløsninger

Pakke 1                     Pakke 2                  Pakke 3

2200.- kr.                  4700.- kr.                7500.- kr.

foto pakke sort hvid

Priserne er inkl. moms

Så du selv kan vælge hvor meget – eller lidt du har brug for og som passer til din økonomi. Uanset hvilken pakke du vælger, lytter jeg til dine/jeres ønsker og behov og du får den konkrete rådgivning, som du har brug for. Det kan være hele boligen eller blot et enkelt rum, som har brug for nytænkning.

 

Helt solgtpakke 1

Du får et besøg på to timers varighed, hvor vi sammen gennemgår boligen grundigt og taler om, hvad der kunne optimere salget.

Rådgivningen handler om:

- Helhedsindtryk og stemning
- Funktioner og mulighed for bedre udnyttelse
- Farver, harmoni og kontrast
- Lysindfald og belysning
- Indretning; møbler, gardiner, planter, billeder mv.

Vi runder besøget af med en opsummering, og du får en tjekliste med små, men effektive og betydelige ændringer, som gør det let, at komme i gang. Tjeklisten sendes på mail. Efter mit besøg udfører du selv ændringerne.

Pakken inkluderer et besøg på to timer med personlig boligrådgivning, tjekliste, samt kørsel i en radius af 30 km fra Køge. I resten af DK tillægges kørselspenge efter statens takster.

Kr. 2.200 inkl. moms

 

 

IMG_1485

Inspiration

Jeg ser boligen med friske øjne – som en interesseret køber! Resultatet af min rådgivning er en hel række konkrete, håndgribelige og gode idéer til ændringer,  som du selv el. jeg kan føre ud i livet.

 

Helt solgtpakke 2

Du får et besøg på to timers varighed, hvor vi sammen gennemgår boligen grundigt og taler om, hvad der kunne optimere salget. Der vil være fokus på de samme punkter som i Helt Solgt – pakke I, men efter besøget udarbejder jeg et idékatalog.

Idékataloget er en køreplan med konkrete forslag til hvert enkelt rum helt ned til mindste detalje. Det vil klart fremgå af materialet, hvad der bør gøres, så det er let selv at gå i gang med opgaven.

Pakken inkluderer et besøg på to timer med personlig boligrådgivning, udarbejdelse af idékatalog og tjekliste.  samt kørsel i en radius af 30 km fra Køge. I resten af DK tillægges kørselspenge efter statens takster. Efter mit besøg udfører du selv ændringerne.

 

Kr. 4.700 inkl. moms

 

 

IMG_1459

Fokus på det salgbare

En Helt Solgt rådgivning handler især om at afdække boligens positive værdier; fremhæve de interessante muligheder og understrege dens særpræg.  Er der negative områder, som trækker boligen ned, får du løsninger, som kan minimere betydningen af disse.

 

Helt solgtpakke 3

Du får et besøg på to timers varighed, hvor vi sammen gennemgår boligen grundigt og taler om, hvad der kunne optimere salget. Der vil være fokus på de samme punkter som i Helt Solgt – pakke 2.

Her udarbejdes et idékatalog. Idékataloget er en køreplan med konkrete forslag til hvert enkelt rum helt ned til mindste detalje.        Det vil klart fremgå af materialet, hvad der bør ændres.

 Men efter dette besøg, kommer jeg personligt igen i 4 timer, her medbringer jeg tjeklisten med aftalerne fra vores første møde. Efterfølgende indretter/styler jeg og evt. i samarbejde med dig? Så alt bliver som ønsket.

Pakken inkluderer et besøg på to timer med personlig boligrådgivning, tjekliste, idekatalog med stilvalg og personlig styling af din bolig i 4 timer. Kørsel i en radius af 30 km fra Køge. I resten af DK tillægges kørselspenge efter statens takster.

Kr. 7.500 inkl. moms

 

IMG_1463

Bæredygtig investering

Lad mig kigge forbi din bolig. Så finder vi sammen de løsninger, som kan optimere dine chancer for et godt salg. Der kan være mange penge at tjene ved at få forkortet salgsperiode – og ikke mindst ved at opretholde en fornuftig salgspris.

Slutseddel i sigte!

Min erfaring som indretningskonsulent viser, at det sjældent er de helt store armbevægelser, der skal til. Måske skal stuen eller køkkenet males, møblerne skal drejes en halv omgang, så man fornemmer, hvor meget plads der i realiteten er – eller farverne skal harmoneres, så rummet føles dejligt at være i.   Enkle løsninger som betyder, at du godt kan finde slutsedlen frem…

 

IMG_1551IMG_1608

Helt solgt – Praktisk information

Prisen på en indretningskonsulent kan gøres op, med de fejlinvesteringer og tid, man bruger, når man ikke selv, kan få en bolig til at fungere el solgt. Det koster ikke en million, men kommer til at ligne en.

 -  Yderligere boligrådgivning: pr. time: Kr. 700,- alle priser er inkl. Moms til private og eks. moms til erhverv.

 -  Møder: Vores møder kan sagtens lægges uden for almindelig arbejdstid el. i weekenden.

 -  Plantegninger: Hvis projektet kræver plantegninger, vil det være en god ide at have disse klar ved første møde. Hvis i ikke har dem måler jeg gerne selv op på timebasis.

 - Indkøb: Jeg står gerne for indkøb af møbler og brugskunst til boligen enten selv el. sammen med dig/jer på timebasis.

 

IMG_1381IMG_1378

Hvis du/i har fået mod på at prøve en indretningskonsulent og få Helt solgt!

 Ring: 20 72 19 73    Mail: Info@cDekoration.dk         www.cDekoration.dk

 

Comments are closed.